Amazon MP3 Clips

Friday, 1 June 2012

.::semakin hampir::.

lame nyer aku x meng'updates' blog ni kan...
kdg2 rs cm rajin sgt..
kdg2 mls..
lgpun laptop terhad..
laptop company aku still xdpt lg yg baru skrg ni...
lptop sndiri dh bg akk aku suh dia betul kan...
nk guna android yg en hubby hadiah kan tu pun mls...
pendk kate bkn sbb xde gadget..
tp aku yg mls...
xtau nape..
maybe pembawakan kot...
lgpun pewot dh makin mmbesar even ramai yg teur aku still cute..
haha
padahal nk msk 7 bln peknan...
xpe..baby comel kt d..
yg pnting bakal ank ibu ni sht2 slalo kn syg...
mmbesar dgn sempurna n semoga semuanya slmt sehingga saat kelahiran kamo...

kalo ikut due date lg 2 bln seminggu je saat untuk melahirkan akn tiba..
excited ade...
takut ade...
nervous ade...
mcm2 perasaan bercampur baur...
maklum lh 1st time kan...
sentiasa berdoa semoga semua nya selamat & berjalan dgn lancar...
amin

makin dekat dgn saat kelahiran...
makin singkat juga ms tuk aku berkasih syg ng en hubby...
dekat2 due date aku tu gak lah en hubby akn berangkat ke sabah memulakan kerjaya barunya di sana...
mungkin rezeki bakal ank...
tp aku rs cm xbape nk bersedia berpantang tanpa en hubby di sisi..
ya Allah, ko permudah kan lah segalanya...
amin



4 comments:

  1. la, ke sabah la ko nanti ek fara ikut husband?

    ReplyDelete
  2. insyaAllah....tp aku pg maybe lmbt skit..tunggu baby bsr skit n dh leh nek flight,baru aku g sane..so..sementara tu mmg dok jauh lah ngn hubby..huhu..sedih gak ni..dh ler time tu aku pantang n 1st time ade baby...so..aku stay dulu ngn family aku...

    ReplyDelete
  3. Semoga semuanya dipermudah kan ye fara...Amin....happy nye bile tgk kawan sy yg sorang ni bahagia =)

    ReplyDelete
  4. azie : tq tq azie..kamoo pun dh separuh jln menuju kebahagiaan kan...same2 lah kite berdoa semoga semua kebahagiaan ini berkekalan smpai ke akhir hayat...amin

    ReplyDelete