Amazon MP3 Clips

Tuesday, 20 December 2011

~~beRiTa paLing tErheBat~~

lame xmengupdates dlm blog ni...
al maklum lah..
bz teramat...
hehe

ALHAMDULILLAH...
syukur sgt2 pd ALLAH..
segala nya dh settle sekarang..
dh selamat berjalan lancar majlis persandingan aku 11/12/11...
dh lega sgt2...
kalo xdok pk psl mjlis jer..
takut ade jer yg xkena sini sane..
hehe

n yg plg gembira n terhepy...
lps jer mjlis sanding...
mlm tu trs g klinik...
alhamdulillah Doktor sah kn aku dh peknan lbh krg 6 weeks...
betul2 bunting pelamin kn..hihi
rezeki2...
syukur sgt2..
mknanye aku nek pelamin dh b'3...
genap sebulan lbh nikah...
trs dpt berita ni..hehe

skrg dh start muntah2+ngidam..
hihi
terhebattttt
^_^

Sunday, 4 December 2011

~new bOrn~

Hi all...
meet me..
cik Puan Linda...
act, this my 2nd blog...
blog 1st aku yg dh bertahun2 aku guna tu..
aku dh lupe password n username nyer..
so..dh xleh nk edit pape..
tbe2 ter'pk nk create blog baru..
bgs gak kn..
blog lame tu pown dh terlampau byk sgt cerita2 yg aku pun dh xnk ingt..
skrg pun aku dh memulakan kehidupan yg baru...
alhamdulillah..
today (4/12/11) genap sebulan aku menjadi isteri kpd en suami tercinta..
so..
maybe blog baru aku ni lg berkisar tntg hidup aku yg baru..
so..kire cm new born lah...
org lame..
tp jiwa baru+cerita baru+hidup baru..hehe

now, still in progress nk mencantik kn blog aku ni hah..
al maklum lah..
dulu create blog time study..
byk ms..
la ni dh bertahun2 aku dh lupe dh..ekeke
slow2 lah ea..