Amazon MP3 Clips

Sunday, 4 December 2011

~new bOrn~

Hi all...
meet me..
cik Puan Linda...
act, this my 2nd blog...
blog 1st aku yg dh bertahun2 aku guna tu..
aku dh lupe password n username nyer..
so..dh xleh nk edit pape..
tbe2 ter'pk nk create blog baru..
bgs gak kn..
blog lame tu pown dh terlampau byk sgt cerita2 yg aku pun dh xnk ingt..
skrg pun aku dh memulakan kehidupan yg baru...
alhamdulillah..
today (4/12/11) genap sebulan aku menjadi isteri kpd en suami tercinta..
so..
maybe blog baru aku ni lg berkisar tntg hidup aku yg baru..
so..kire cm new born lah...
org lame..
tp jiwa baru+cerita baru+hidup baru..hehe

now, still in progress nk mencantik kn blog aku ni hah..
al maklum lah..
dulu create blog time study..
byk ms..
la ni dh bertahun2 aku dh lupe dh..ekeke
slow2 lah ea..


No comments:

Post a Comment