Amazon MP3 Clips

Monday, 23 April 2012

~MonDay mOOd~

Yeahhh..
dh lik keje n skrg dh de kt umh...
dh siap mandi...
juz tunggu en hubby lik keje..
slalo dia yg tunggu aku lik keje..

erm...today run as usual..
Isnin kan...
dr kecik mmg xbape nk gemar hari ISNIN ni...
kalo sekolah..setiap isnin de perhimpunan panjang berjela...
smpai penat berdiri...
since dh keje ni..
isnin je mcm2 dlm pale..
coz dh 2 ari cuti...
so...isnin biasa hari tuk follow up sume issue yg jd ms weekend..

department aku lak setiap isnin..
kul 9 de meeting ngn bos..
2gether ngn sume exec..
xsuke meeting ni coz setiap minggu aku update benda yg same..
yg xpernah ade improvement rsnyer..
n yg boring sume ni bos punyer keje..huhu
tp seb bek pg td xde...
postponed esok...
ngade2 nk postponed bagai..
cancel jelah trs tuk minggu ni..
kn sng..he

meeting xde..tp de hal skit aku argue ngn bos hari ni..
xpernah seumur hdp aku jumpa bos sesengal ni...
mmg xthn nk ngadap dia...
kebetulan ade issue jd hari ni..
dia suh aku update status..
aku reply jelah email dia..
ape dia suh aku wt...
aku wt n trs reply cpt2..
last email dr dia..
"GOOD!"
1st time beb..1 thn keje bwh dia..1st time aku tau dia tu pndai appreciate keje org...
ntah ikhlas ke x...
huh!!!



hah..smlm sesi melawat kwn2 aku yg baru bersalin...
best sgt..
g tgk yana n baby gurl dia..
then cont g tgk noli n baby boy dia...
sonok sgt weh..
tp lupe lak nk candid pic..kalo x leh aku tempel kt blog ni...hehe

moge perjalanan aku pun same cm dorg...

slmt melahirkan zuriat...
amin...
ank ibu dok baik2 ea dlm ni...
he


k lah...
daaaa
~salam~

No comments:

Post a Comment